Hondenbench

Een hond wordt vaak gezien als lid van het gezin. Als geliefd huisdier is het voornaam de hond naast goede voeding een goed onderkomen te bieden. Vooral bij zindelijkheidstraining van pups is een hondenbench een ideaal hulpmiddel. Verder zorgt een hondenbench er ook voor dat je pup jouw meubels niet kan vernielen wanneer jij er niet bent. Vele mensen denken dat een bench zielig is voor een hond, maar met de juiste training kan een hond de bench écht als zijn eigen veilige plekje gaan beschouwen.

 
Filter 48 resultaten

48 artikelen


Hondenbench Dog Bag

Hondenbench Dog Bag Deze fraai vormgegeven hondenbench is bijzonder praktisch. U kunt deze bench geheel opvouwen en inklappen zodat u…

Verschillende hondenbenches

Wanneer je een bench wilt aanschaffen, is het van belang dat je stilstaat bij de bench maten. Je hebt grote en kleine benches. Voor de grotere hondenrassen dien je een bench aan te schaffen voor de volwassen grootte van jouw puppy. Doe je dit niet dan kun je over een aantal maanden een nieuwe hondenbench kopen en dat lijkt mij niet de bedoeling. Verder zijn er metalen en kunststof benches beschikbaar. Door de kwalitatieve bouw van de benches is er sprake van een goede ventilatie en een veilig verblijf.

 

Tips bij het kopen van een hondenbench

Om het voor de hond comfortabeler te maken kun je er een hondenkussen inleggen. Sommige honden vinden dit echter weer niet prettig, omdat ze het hierdoor te warm hebben en liggen liever op de koude bodem van de bench.

Er kan ook gekozen worden voor een stijlvolle stoffen hondenbench of een nylon bench. Mocht je de hond willen vervoeren in de auto dan heb je ook nog specifieke autobenches of transportboxen voor het optimale reisgemak. In het assortiment is een bench hoes om hond en bench te beschermen ook beschikbaar. Een bench kopen met beperkt budget is mogelijk, vanwege de aanwezige goedkope bench. Ook de goedkope hondenbench variant levert voldoende kwaliteit.

Als je de pup op de juiste manier kennis laat maken met een bench dan zal hij zich daar prettiger voelen bij het alleen thuis zijn. De hondenbench heeft een overeenkomst met een hol.

Als jij jouw hond hebt aangeleerd dat hij de bench als zijn plekje moet beschouwen, dan kun je hem ook gemakkelijk een keer meenemen op visite of op vakantie. Je neemt de bench mee en hij heeft altijd zijn plekje bij zich.