Hondensnacks

Worstjes, botten, koekjes, biscuits, repen, kluiven, chips: hondensnacks komen werkelijk in allerlei soorten en maten! Je kan dus als hondenbezitter precies kiezen wat jouw hond nodig heeft én lekker vindt. Een hondensnack is natuurlijk altijd een beloning voor een hond. Als ze weten dat ze iets lekkers krijgen zie je het aan hun hele lijf. Maar, die snack is niet alleen lekker. Een koekje of kluif maakt ook onderdeel uit van de verzorging van jouw viervoeter.

 
hondenkoekjes

Bekijk alle hondenkoekjes (alle soorten en maten)

kauwbotten voor je hond

Bekijk alle kauwbotten (groot en klein)

 

Hondensnacks om de tanden in te zetten

Van nature vinden honden het heerlijk om te kluiven. Het zorgt voor de reiniging van hun tanden en tevens voor een frisse adem. Er is een ruime keuze aan kluiven te vinden. Onder andere flinke botten, ringen gemaakt van natuurlijke runderhuid, vegetarische kluiven, dental sticks en zelfs eetbare kauwsnacks in de vorm van egels, krokodillen en tandenborstels. Alle hondensnacks komen in verschillende maten, dus elke hond van groot naar klein, kan verwend worden met een kluif of andere snack.

Hondensnacks voor de lekkere trek

Een lekkere hondensnack voor tussendoor? Dat moet zo af en toe kunnen. Smaken verschillen dus zijn de tussendoortjes te krijgen in een grote variatie aan smaken. Er zijn knapperige biscuits met kip, lam of zalm smaak, verse kip strips en ook een verantwoorde choco reep. Voor honden met een glutenintolerantie zijn er ook lekkere hapjes en er is een uitgebreide keus aan biologische en vegetarische snacks voor de hondeneigenaar die het liefst kiest voor een natuur- of diervriendelijk product.

Groot assortiment snacks

Alle hondensnacks zijn zowel lekker als voedzaam. De ingrediënten zorgen voor de goede gezondheid van de hond en de structuur of vorm zorgt ervoor dat de hond er lekker op kan kauwen. Het assortiment is zeer gevarieerd dus kiezen is misschien moeilijk. Maar er zit vast iets bij dat past bij de specifieke voorkeuren van jouw hond.