Hondenkussen

Even lekker bijkomen op de bank met een zacht en comfortabel kussen is iets waar iedereen zich wel in kan vinden. En natuurlijk geldt dat ook gewoon voor je hond! Ook de trouwe vriend van het gezin ligt maar al te graag op zijn eigen zachte hondenkussen, dat comfort en warmte biedt. Een hondenkussen is dan ook een echte must en zorgt ervoor dat je hond altijd een fijn plekje heeft, waar hij lekker kan liggen, slapen of gewoon even kan luieren na bijvoorbeeld een flinke wandeling door het bos. Naast alle praktische benodigdheden voor de hond is het dan ook zeker aan te raden een hondenkussen voor hem aan te schaffen, zodat hij in huis al gauw zijn eigen knusse plekje weet te vinden.

 
[user_pages store=”39″]
[display_pages store=”39″]
[display_multi store=”39″]
[user_pages store=”39″]
[display_pages store=”39″]

Hondenkussens in alle soorten en maten

Heb je eenmaal besloten een hondenkussen aan te schaffen, dan zal je hond je daar in ieder geval zeer dankbaar voor zijn! Maar welk hondenkussen moet je nou nemen? En waar moet je op letten bij de aanschaf van een dergelijk kussen? Allereerst is het natuurlijk van groot belang dat je de juiste maat kiest. Een kleine hond, een klein kussen en een grote hond, een groot kussen? Dat kan, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een lekker ruim kussen aan te schaffen voor een wat kleinere hond. De hondenkussens in ons assortiment zijn dan ook in verschillende maten verkrijgbaar. Zoek je bijvoorbeeld een XL exemplaar, dan heb je ruime keus uit diverse sfeervolle hondenkussens.

Materiaal van het hondenkussen

Wat is nog meer belangrijk bij de aanschaf van een kussen voor je favoriete huisdier? Comfort, zachtheid en warmte kun je alleen maar bieden als je voor het juiste materiaal gaat. Elk kussen heeft een specifieke vulling en hoes. Je kunt je voorstellen dat een hondenkussen met een hoes van bijvoorbeeld pluche of fleece heerlijk zacht aanvoelt. Andere kussens zijn voorzien van een hoes van katoen, kunstleer of imitatiebont. Ook als het gaat om de vulling heb je bij ons genoeg keus. Een veelgebruikte en comfortabele vulling is polyester vezel. Traagschuim is een vulling die voordelen biedt, omdat deze voldoende steun biedt en vanzelf weer in de oorspronkelijke vorm terugkeert. En we hebben zelfs orthopedische kussens, voor de hond die een beetje extra zorg wel kan gebruiken.

Een hondenkussen in het interieur

Kies je een kussen voor je hond, dan is een van de leuke aspecten ervan dat je het kussen op je interieur kunt afstemmen. Dit doe je bijvoorbeeld door een kleur te kiezen die past bij de rest van je inrichting: van eenvoudig grijs of warm taupe tot opvallend paars. Een hondenkussen kan tevens een mooie aanvulling op het interieur zijn als dit een iets luxer exemplaar is. Een elegante en klassieke uitstraling in je woonkamer bereik je bijvoorbeeld met een kussen van imitatiebont. Mooi voor het zicht en een echte verwennerij voor je hond. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan kiezen voor een luxe hondenmand met een heerlijk zacht kussen. Een echte eyecatcher in elk interieur en een cadeau waar iedere hond blij van wordt!