Reisbench hond

Voor de meeste mensen is een hond als een lid van het gezin. Je geliefde huisdier laat je dan ook niet graag thuis achter. Sommige mensen opteren voor een hondenhotel tijdens het maken van een lange reis, maar dat is vaak duur én je hond zit gedurende een lange periode in een relatief klein hok. Daarenboven kan het zijn dat je hond momenten van stress ervaart in een vreemde omgeving. Daarbij komt je huisdier in contact met vele andere honden die niet gekend zijn… Een zeer eenvoudige en diervriendelijke oplossing zou dus een reisbench speciaal voor honden zijn. Een reisbench kan je gebruiken voor kleine uitstapjes richting de winkel, maar ook voor lange reizen in binnen-en buitenland. Nog een extra voordeel is dat er voor elk type reis wel een compatibele reisbench is. Maak je een lange vliegtuigtrip, een mooie fietstocht of een autotrip: voor elke uitstap hebben wij de passende reisbench klaar!

 
Filter 10 resultaten

10 artikelen


Voor elke hond een geschikte reisbench

Ons aanbod reisbenchen is heel divers. We hebben hondenbenches voor alle maten en gewichten: de kleintjes, de middelmatige en de hele grote. Ook qua materialen heb je de keuze tussen verschillende modellen. Wil je de show stelen met een reisbench model dat zo vanuit het atelier van een bekend designer komt: het kan! Bij elk model is er aandacht voor het esthetische, maar uiteraard ook voor gebruikersgemak en veiligheid. Zo is elke reisbench voorzien van een handig handvat én de benches zijn handig te bevestigen op de passagierszetels van een auto, in de koffer, aan het stuur van je fiets en op je bagagedrager. Dit alles door middel van zeer eenvoudige kliksystemen, aan de hand van gordels. Je verliest dus geen tijd meer het monteren en demonteren van de bench. Eenvoudig en veilig transporteren in stijl is dus geen probleem meer!

 

Comfortabel ritje met een reisbench

Naast het gemak voor de baasjes hebben we uiteraard ook rekening gehouden met het reiscomfort voor de hond. Elke bench beschikt over genoeg ventilatie zodat je hond in een aangename temperatuur kan reizen. Ook zijn er voldoende ramen van gaas gemaakt waar door je hond kan meegenieten van de mooie uitzichten. Binnenin is er ook steeds een comfortabel en uitneembaar hondenkussen in de bench geïntegreerd waardoor de reisomgeving al snel aanvoelt als een kleine woonkamer voor de hond. Uitwassen van het materiaal binnenin is ook geen probleem door de uitneembare materialen. Indien je hond liever koeler reist, kan je de binnenbekleding er natuurlijk ook uithalen om te reizen.

 

Met het héle gezin op reis!

Je merkt dus dat het aanbod aan reisbenches heel uitgebreid is. Dit doen we niet om de baasjes keuzestress te bezorgen, maar wel om een transportmanier op maat te bieden. Een manier van reizen die perfect past bij de hond én het baasje. Een manier van reizen zodat het gezin écht compleet is. Een manier van reizen waarbij comfort, veiligheid, esthetiek én gebruikersgemak centraal staan. Daarenboven krijg je dit alles nog eens aan scherpe prijzen. Kijk dus eens rond op de site en verbaas je over de mogelijkheden. Bij vragen mag je ons uiteraard altijd contacteren. Veel reisplezier!