Transportbox hond

Bij het aanschaffen van een nieuwe hond ga je op zoek naar een hondenbench of puppy-bench. Je houdt bij het kopen van een bench rekening met het feit dat je de hond veilig met je mee kan nemen in de auto of op reis. In dit geval is het super handig om naast de normale bench een transportbox voor je hond te kopen.

 
Filter 15 resultaten

15 artikelen


Verschillende transportboxen voor je hond

Je hebt verschillende soorten transportboxen; een transportbox die je kunt monteren aan de hoofdsteun van de stoel van je auto, voor op de fiets en mocht jij je hond mee willen nemen in het vliegtuig dan zijn er ook transportboxen beschikbaar die zijn toegestaan bij alle Europese luchtvaartmaatschappijen.

Indien je een transportbox wilt kopen om je hond mee te nemen in de auto, dan zijn er ook specifieke auto benches te verkrijgen.

En mocht jullie hond het prettig vinden om op een kussen te liggen, dan is het ook mogelijk om een hondenkussen in de transportbox te leggen, zodat de hond een lekker zacht onderkomen heeft. Houd er wel rekening mee dat niet alle honden het prettig vinden om op een kussen te liggen. Sommige vinden het gewoonweg te warm en liggen liever op de koude ondergrond van de box.